Німеччина надасть ще €200 млн Україні

Німеччина надасть ще €200 млн Україні

Державний секретар федерального Міністерства економіки Німеччини Йохен Флясбарт заявив, що Німеччина надасть додаткові 200 мільйонів євро на проекти з відновлення України.

Про це повідомляє Augsburger Аllgemeine з посиланням на DPA.

Флясбарт оголосив про цю фінансову допомогу під час свого візиту до України. Зазначені кошти будуть спрямовані на проекти у галузі освіти, охорони здоров'я, постачання питної води та реконструкції міст.

Таким чином, німецьке Міністерство розвитку виділило приблизно мільярд євро на підтримку цивільного населення України з початку повномасштабної російської агресії в лютому 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які зміни внесуть до проєкту бюджету-2024: податки, соціалка та макрофінансова допомога

Раніше Йохен Флясбарт анонсував свій візит до України в соцмережі. Він зазначив, що прибув до Києва разом із федеральною міністркою довкілля та ядерної безпеки Німеччини Штеффі Лемке.

"Сьогодні зранку прибув до Києва. Штеффі Лемке вирушає на важливу міжнародну конференцію з питань довкілля, а я маю переговори щодо відновлення України", - написав Флясбарт.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, США повідомили про відкриття прикордонного пункту "Рафах" між сектором Гази та Єгиптом.

Головне