Роналду дискваліфікували за образливий жест фанам і зобов’язали виплатити штраф (відео)

Роналду дискваліфікували за образливий жест фанам і зобов’язали виплатити штраф (відео)

Нападник аравійського Аль-Наср, португальський футболіст Кріштіану Роналду дискваліфікували за образливий жест на адресу фанатів "Аль-Шабаба" і зобов’язали виплатити штраф.

Інцидент стався під час гостьового поєдинку в рамках 21 туру місцевої національної першості на полі Аш-Шабаба (3:2).

Матч за своїм ходом був доволі непростим та напруженим. Під час нього Кріштіану Роналду отримав провокативні вигуки "Мессі! Мессі!" з трибун. Це сталось уже після фінального свистка.

У відповідь футболіст показав уболівальникам "Аль-Шабаба" непристойний жест. На цю ситуацію відреагували у місцевих органах контролю за суспільним порядком. У результаті розгляду цього інциденту в Дисциплінарному комітеті Роналду отримав покарання. Португальця зобов'язали виплатити штраф у 20 тис. саудівських ріалів (близько 5 тис. євро) на користь Аль-Шабаба та 2500 євро на користь Федерації. Його також дискваліфікували в одному матчі чемпіонату.

Відповідне рішення оскарженню не підлягає. Після гри Роналду заявив журналістам, що "поважає всі клуби у світі", а його жест "висловлює силу та перемогу його команди, а не образу, та вважається прийнятним у Європі".

Через дискваліфікацію Роналду пропустить домашній матч проти останньої команди цього розіграшу - Аль-Хазема.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, невідомі особи відкрили вогонь поруч зі залізничною станцією у місті Канзас-Сіті, штат Міссурі (США). Інцидент стався під час святкування перемоги команди з американського футболу "Канзас-Сіті Чіф".

Головне