Олімпійський чемпіон Хижняк: Отримуючи золоту медаль, згадував про військових

Олімпійський чемпіон Хижняк: Отримуючи золоту медаль, згадував про військових

Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Хижняк зізнався, що коли він отримував золоту медаль на Олімпіаді, то згадував про військових, які нині борять нашу державу від російських окупантів.

Як зазначив український спортсмен в ефірі "Ми-Україна", він дуже радий, що зміг гідно представити нашу країну на Олімпійських іграх у Парижі.

"Пишаюсь, що гімн України лунав на весь світ, прапор наш піднімався. Дуже важко було стримувати сльози. Я дуже радий, що мені це вдалося, що я зміг гідно представити свою країну. Багато хто запитував в мене, кому я присвячую цю перемогу. Звичайно навіть стоячи на п'єдесталі я згадував наших військових, тих військових Збройних сил України, які захищають мир та спокій на нашій землі", - наголосив Олімпійський чемпіон.

Водночас Олександр зізнався - нині він потребує деякий час на відновлення.

"Про плани на майбутнє поки що не можу говорити з впевненістю, тому що знаю, скільки людей спостерігають за моєю спортивною кар'єрою. Точно не можу сказати, продовжу я любительську кар'єру чи вже піду в професіонали. Але з часом я прийму рішення, коли побуду зі своєю родиною… Трішечки відновлюся після цих змагань, тому що дуже нелегкий шлях був в підготовці, були травми, дуже багато випробувань було, які потрібно було пройти", - поділився Олександр Хижняк.

Як повідомляли "Ми-Україна", 10 серпня український боксер-прикордонник Олександр Хижняк повернувся в Україну після здобуття золотої медалі на Олімпійських іграх у Парижі. "Олімпійця" урочисто зустріли на залізничному вокзалі Києва.

Головне