Бій Усика і Ф'юрі: стала відома остаточна дата поєдинку

Бій Усика і Ф'юрі: стала відома остаточна дата поєдинку

Бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між українським спортсменом Олександром Усиком та його боксером-британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 17 лютого наступного року. 

Суперники зустрінуться на ринзі в саудівській столиці Ер-Ріяді, повідомили на пресконференції з приводу організації чемпіонського поєдинку між боксерами.

Прийдешній бій визначить абсолютного чемпіона світу у "королівській" ваговій категорії - гевівейті. Поєдинок визначить, то з них отримає чотири ключові пояси - WBC, WBA, WBO, та IBF.

Ф'юрі на 15 см вищий за українця, має більший розмах рук та більшу на 20 кг вагу. 

Нагадаємо, 29 жовтня Усик та Ф'юрі провели першу битву поглядів перед прийдешнім поєдинком. У вересні вони підписали контракт на поєдинок. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, наприкінці літа українець Олександр Усик упевнено здолав британця Даніеля Дюбуа та зберіг титули провідних боксерських організацій планети. Таким чином, Усик вдруге у своїй кар’єрі відстояв титули чемпіона світу. Поєдинок прогнозовано обидва боксери розпочали обережно. Утім, нетипово для гевівейту і Усик, і Дюбуа багато рухалися по рингу та намагалися реагувати на кожен випад один одного. У другому раунді британець вперше використав заборонений прийом, однак минулося без наслідків.

Головне