ЗСУ вдарили по полігону рф на Херсонщині, загинули близько 60 окупантів

ЗСУ вдарили по полігону рф на Херсонщині, загинули близько 60 окупантів

Збройні сили України завдали удару по полігону російських окупантів у тимчасово окупованій Херсонській області. Про це повідомили  Сили оборони півдня.

Внаслідок обстрілу загинули близько 60 окупантів. 

"Вся ця профанація з постановкою прапора і бігством звідти була феєрично завершена тим, як вчора відпрацювали по одному з полігонів, де власне і готують відповідні штурмові групи", - сказала Гуменюк.

Керівниця пресцентру ОК "Південь" зазначила, що плацдарм ЗСУ на лівобережжі Херсонщини окупанти за добу намагалися штурмувати чотири рази, але безуспішно.

Нагадаємо, росіяни не виводять кораблі-носії "Калібрів" в акваторії Чорного та Азовського морів з 19 лютого. Всі ракетоносії перебувають у пунктах базування, проте на їх виведення на чергування потрібно не більше трьох годин, нагадала в ефірі "Ми-Україна" керівниця пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої бойової доби армія рф на Лимано-Куп'янському напрямку втратила 138 одиниць техніки та ще майже 400 окупантів вбитими та пораненими. Ворог на цьому відтинку фронту продовжує тиснути на Синьківку на Терни, розповів в ефірі "Ми-Україна" начальник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Головне