Жорін: Бійці 3-ї штурмової бригади потрапили в повне оточення в Авдіївці, однак змогли прорватись

Жорін: Бійці 3-ї штурмової бригади потрапили в повне оточення в Авдіївці, однак змогли прорватись

Кілька підрозділів Третьої штурмової бригади були в повному оточенні в Авдіївці, однак захисникам вдалося прориватися на захоплені російськими загарбниками ділянки. Про це у Telegram-каналі повідомляє заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

"Зараз можемо говорити, що певний час деякі підрозділи Третьої штурмової в самій Авдіївці були в повному оточенні, але змогли вийти", - зазначив він.

Інформація від російської федерації, що нібито українські воїни ще перебувають на території Авдіївського коксохіму, є неправдивою.

Жорін додав, що там нічого не залишилось, крім кількох напівзруйнованих підвальних приміщень.

Крім того, в соцмережі зʼявилося відео з нічних рейдів в Авдіївці.

"Бійці проривалися крізь бойові порядки ворога на захоплені противником ділянки міста. На кадрах з ПНБ – бій у дачному кооперативі, щільний контакт і вогонь на повну", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 12-та бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України повідомила про знищення російського командира батальйону під Кремінною, що в Луганській області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, прокуратура почала розслідування двох випадків розстрілу українських військовополонених - в Авдіївці та Веселому в Донецькій області.

Головне