Зеленський відзначив воїнів, які б'ються за Україну на передовій

Зеленський відзначив воїнів, які б'ються за Україну на передовій

Президент України Володимир Зеленський відзначив воїнів Збройних сил України, які б'ються за країну на передовій.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Наші воїни на Донбасі потужно бʼються заради України та знищують окупантів. І дають нашій державі саме той результат, який потрібен: наш рух уперед", - написав президент.

Він наголосив, що 5-та окрема штурмова бригада захищає Україну надзвичайно відважно. Особливо відзначим Зеленський, зокрема, оборонні бої, які не дали окупантам оточити Торецьк і надалі оточити Бахмут на Південному напрямку.

"Один із прикладів звитяги 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар": відкинули ворога на 6 кілометрів, і під час бою воїни батальйону знищили до двох рот противника", - розповів український лідер.

Водночас, як пише Зеленський, підрозділи 3-ї окремої штурмової бригади міцно бʼються та, зокрема, цими днями не дали ворогу вийти в напрямку Костянтинівки. Вони відкинули окупантів до восьми кілометрів у глибину їхніх позицій.

Крім того, воїни взводу "Десептикони" взяли в боях важливі об’єкти та панівні висоти. Це дало змогу успішно продовжувати наші активні дії та просуватися вперед на Бахмутському напрямку.

"92-га окрема штурмова бригада успішно веде наступальні дії, знищуючи ворога, займаючи панівні райони, від яких залежить стійкість оборони противника, і створює умови для успішного просування наших військ та звільнення української землі", - додав він.

Володимир Зеленський повідомив, що мав честь відвідати напередодні ці бригади, "особисто подякувати воїнам за хоробрість і справжню українську силу".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у понеділок, 14 серпня, здійснив візит на Донеччину. Там він зустрівся з бригадами, які ведуть наступальні дії.

Головне