Зеленський відвідав Слов'янськ на Донеччині: що відомо

Зеленський відвідав Слов'янськ на Донеччині: що відомо

Президент України Володимир Зеленський відвідав українських захисників, які проходять лікування в медичній роті 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі. 

Відомо, що глава держави поспілкувався з українськими бійцями та відзначив державними нагородами.

"Дякую за службу і захист України! Наша держава пишається тим, що має таких воїнів. Цінуємо роботу наших медиків. Дякую, що докладаєте всіх зусиль заради життів наших воїнів, за те, що лікуєте наших бійців і служите Україні!" - зазначив Зеленський.

Також президент провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні та захисту людей на Донеччині.

Зеленський заслухав докладні доповіді командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" генерал-лейтенанта Юрія Содоля, очільника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, керівників управлінь СБУ та Національної поліції. 

"Оглянув будівництво фортифікацій – максимум сил має бути зосереджено на цьому напрямку. Дякую всім, хто захищає нашу державу і людей. Дякую кожному й кожній, хто щодня працює заради України", - підсумував президент.

Нагадаємо, що українська протиповітряна система буде підсилена ще однією системою ППО типу IRIS-T вже в найближчому майбутньому. 

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський планує скликати засідання Ради Україна - НАТО.

Головне