Затриманий на хабарі голова Тернопільської облради вийшов на роботу

Затриманий на хабарі голова Тернопільської облради вийшов на роботу

Голова Тернопільської облради Михайло Головко, якому висунули підозру у хабарництві, вийшов на роботу під заставу у 805 000 гривень.

Про це сам Головко розповів на прес-конференції у своєму кабінеті.

Зокрема, представникам ЗМІ запевнив, що його безпідставно звинувачують в отриманні хабаря.

"Ніякого хабаря не було. Я ніколи не брав і не буду… Свої слова можу підтвердити, якщо буде потрібно, і на детекторі брехні", - сказав він.

Він пояснив, що суд не ухвалював рішення про його відсторонення від посади через вручення підозри у хабарництві. А на пропозицію журналістів добровільно піти у відставку Головко заявив, що для цього немає підстав.

На запитання, чому він жодного разу так і не звернувся у поліцію, якщо слова про погрози зі сторони прихильників московського патріархату в його сторону справді були, Головко відповів:

"Не звертався, бо не мав досвіду, не думав, що це може призвести до того, з чим я стикнувся. Ну і, звичайно, це не вперше за мою політичну кар’єру, коли в мій бік лунають гучні погрози. Тепер розумію, що треба було більше ваги цьому надати. Але є записи, є переписки, тому над цим теж працює поліція. Більш детальнішу інформацію зможу озвучити згодом, адже ведеться слідство".

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Азербайджані зафіксували землетрус силою 5,5 бала у вівторок, 4 липня, опівночі. 

Головне