Затримано колишнього керівника одного з держпідприємств Міноборони на хабарі у 600 тисяч доларів

Затримано колишнього керівника одного з держпідприємств Міноборони на хабарі у 600 тисяч доларів

На Київщині поліція затримала підприємця та колишнього директора ДП Міноборони України через хабар у 600 тисяч доларів. Про це повідомляє поліція Київської області.

Разом зі спільником він вимагав гроші від приватного підприємця на будівництво житлового комплексу на земельній ділянці Міноборони.

Їх затримано під час одержання частини суми в готівковій формі, вилучено документи, які підтверджують незаконні угоди.

Зловмисниками виявилися директор приватного підприємства та колишній  керівник державного підприємства Міністерства оборони України, який виступав як посередник. 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення директору приватного підприємства та ексдиректору держпідприємства про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 369-2, (Зловживання впливом) та ч. 2 ст. 28 ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або  одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, рух авто греблею ДніпроГЕС після ракетного удару 22 березня вдалось частково відновити близько опівночі. Що робитиме місцева влада аби уникнути заторів в ефірі "Ми-Україна" розповів очільник Запорізької ОВА Іван Федоров. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Іран презентував новітню модель нового флагманського продукту національної оборонної промисловості – безпілотник Gaza. Новинку показали на виставці Qatar Expo в Катарі, пише WSJ.

Головне