Залужний зустрівся з Усиком в Лондоні та передали в Україну конвой з 50 машин

Залужний зустрівся з Усиком в Лондоні та передали в Україну конвой з 50 машин

Посол України в Великій Британії Валерій Залужний повідомив, що до України вирушили 50 автомобілів. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Ці машини були надані або передані через програму утилізації транспортних засобів.

Зустріч Залужного, Усика та легенди українського футболу Олексія Михайліченка відбулася в рамках благодійного заходу "Автомобілі для України".

Також участь в церемонії взяли заступник мера Лондона Себ Данс, керівник проєкту від British-Ukrainian Aid Іриней Макаруха, СОО Transport UK London Bus Алан Пілбім, керівник БО Swindon Humanitarian Aid Partnership Майк Боуден та волонтер Конал Каннінгем.

"Відправили конвой із 50 машин, які задонатили або передали їх через схему утилізації транспортних засобів ULEZ небайдужі мешканці Великої Британії. Я вдячний всім, хто підтримав цю ініціативу, і закликаю кожного, хто має таку можливість, передати своє авто Україні через програму ULEZ. Ці автомобілі – чиїсь врятовані життя та суттєва допомога нашій країні у боротьбі з наслідками російської агресії", - розповів посол України у Великій Британії.

Нагадаємо, у Харкові завершилась найдовша повітряна тривога від початку повномасштабної війни. Вона тривала дві доби, дві години та 31 хвилину. Про це повідомляє Telegram-канал "Лачен пише".

Як писали "Ми-Україна" раніше, після успішних ударів Сил оборони України по військових об’єктах окупантів в тимчасово окупованому Криму російські чиновники почали вивозити свої сімʼї з півострова.Після успішних ударів Сил оборони України по військових об’єктах окупантів в тимчасово окупованому Криму російські чиновники почали вивозити свої сімʼї з півострова.

Головне