Залужний отримав зворушливий подарунок від батьків загиблого захисника

Залужний отримав зворушливий подарунок від батьків загиблого захисника

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав шеврон від батьків загиблого захисника України Дмитра Церахто з позивним "Грек". Про це Валерій Залужний написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Тетяна і Валерій. Він дійшов до мене. Він у мене... Памʼятаймо всіх", - написав колишній головнокомандувач ЗСУ.

Батьки написали у листі, що їхній син вірив у перемогу України і поважав Залужного.

"Ми отримали відзнаку сина від президента України разом з Вами в один день, але посоромились підійти до Вас, висловити Вам свою повагу і передати цей шеврон. Тому просимо Вас вшанувати пам'ять про нашого сина і прийняти його зараз", йдеться у листі.

Зазначається, що Дмитро Церахто від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України захищав свою Батьківщину, Брав участь у звільненні Ірпеня, Гостомеля та Херсонщини, згодом виконував бойові завдання на запорізькому напрямку. У 3-ій ОШБр був головним сержантом, заступником командира відділення 3-ї роти.

Нагадаємо, що армія окупантів з початку повномасштабного вторгнення в Україну втратила загиблими й пораненими щонайменше 563 тисячі військових.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна знайде спосіб протистояти військам росії, навіть якщо колишній президент США Дональд Трамп переможе і поставить під загрозу життєво важливу американську підтримку. 

Головне