Загинув пілот МіГ-29 ВПС України Олександр Мигуля

Загинув пілот МіГ-29 ВПС України Олександр Мигуля

Україна зазнала болісної втрати в лавах своїх Повітряних Сил. 12 серпня 2024 року - під час виконання бойового завдання - загинув капітан Олександр Мигуля, командир авіаційної ланки 40-ї бригади тактичної авіації. Йому було лише 27 років.

Льотчик народився 21 квітня 1997 року в місті Мена Чернігівської області. Змалку мріяв про небо, і ця мрія привела його до лав Повітряних Сил України, де він став пілотом винищувача МіГ-29.

Менська міська рада у своєму зверненні висловила глибокий сум з приводу загибелі свого земляка:

Трагічна звістка – і небо плаче в сонячний день. 12 серпня 2024 року Менська громада втратила Захисника та вірного сина", - йдеться у повідомленні.

Деталі бойового завдання, під час якого загинув Олександр Мигуля, не розголошуються. 

Нагадаємо, в боях за Україну загинув фотограф-орнітолог із Миколаєва Олексій Сапуга. Українського захисника мобілізували кілька місяців тому, він виконував бойові завдання на Донеччині, а 30 липня загинув.

Як писав "Ми-Україна" раніше цього місяця стало відомо про загибель на війні колишнього оператора телеканалу CBN із Кропивницького Володимира Чернишова. Його життя обірвалось в результаті отриманої ним від мінно-вибухової травми в місті Мирноград Покровського району Донецької області.

Головне