За добу на фронті відбулося 86 бойових зіткнень

За добу на фронті відбулося 86 бойових зіткнень

На фронті протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом військо рф завдало шість ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснило близько 100 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генштаб.

На Сіверському та Слобожанському напрямках рф зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Лиманському напрямку військо рф провело 19 атак в районах Серебрянського лісництва.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 16 атак.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 18 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку росіяни понад 20 разів намагалися прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку військо рф три рази атакувало позиції українських захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби росіяни здійснили сім безуспішних атак позицій українських військ.

Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, у ніч проти 23 квітня російські війська атакували Одесу ударними дронами Shahed. У місті постраждали 9 людей, серед них — чотири дитини. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські захисники відбили найбільше ворожих атак на Новопавлівському, Лиманському й Авдіївському напрямках та ліквідували ще 800 окупантів. Про це повідомили у Генштабі.

Головне