За добу на фронті відбулось 70 боєвих зіткнень

За добу на фронті відбулось 70 боєвих зіткнень

Протягом доби 2 березня на фронті відбулось 70 боєзіткнень. Окупанти 22 рази намагались прорвати українську оборону на Новопавлівському напрямку. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку ворог чотири рази атакував наші позиції. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили сім атак противника. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали близько 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 11 атак противника. Також під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 14 атак ворога. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку ворог 22 рази намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем окупантів опинились понад 20 населених пунктів.

На Оріхівському напрямку ворог провів одну безуспішну атаку в районі населеного пункту Роботине Запорізької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів серед них Качкарівка, Львове, Херсон, Станіслав, Томина Балка, Інженерне та Козацьке Херсонської області.

За добу ворог завдав один ракетний та 48 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у полі поблизу одного з сіл Вінниччини виявили частини ворожої ракети Х-101. Небезпечну знахідку знешкодили. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції у Вінницькій області.

Головне