З'явилося фото ушкоджень підводного човна рф "Ростов-на-Дону"

З'явилося фото ушкоджень підводного човна рф

Нідерландський сайт оборонної аналітики та дослідження військових дій Oryx оприлюднив світлини із зображеннями уражень, які отримав російський дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" під час нещодавньої атаки в Севастополі.

https://twitter.com/oryxspioenkop/status/1703728356208881975

"Оприлюднені фотографії показують повний масштаб руйнувань, яких зазнав підводний човен "Ростов-на-Дону" після атаки, що сталася минулого тижня", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у ніч на 13 вересня українські захисники завдали ураження по російських кораблях у Севастополі. За оцінкою британського Міноборони, ВДК “Мінськ” “майже напевно був функціонально зруйнований”, а підводний човен “Ростов-на-Дону”, “швидше за все, зазнав катастрофічних ушкоджень”. Пізніше у Силах спецоперацій (ССО) розкрили деталі спецоперації.

Днями керівниця пресцентру ОК “Південь” Наталія Гуменюк дала оцінку ушкодженням, яких раніше цього місяця в окупованому Севастополі зазнали кораблі рф. За її словами, обидва судна тепер деталі і терористи навряд вже зможуть використати їх як учасників Чорноморського флоту.

Як писав "Ми-Україна" раніше, секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов наголосив, що скільки б окупанти не галасували стосовно обстрілів удари по Криму будуть продовжуватися. Він наголосив, що український півострів у будь-якому разі буде визволений тим способом, “який ми вважаємо за необхідне”.

Головне