Виводитимуть співробітництво на новий рівень: глава Мінцифри зустрівся з СЕО Baykar

Виводитимуть співробітництво на новий рівень: глава Мінцифри зустрівся з СЕО Baykar

Глава Міністерства цифрової трансформації України Михайло Федоров зустрівся з СЕО турецької компанії Baykar Халюком Байрактаром.

Про це Федоров повідомив у своєму Telegram-каналі. За його словами, на меті зустрічі було посилення співпраці та української протиповітряної оборони.

Зокрема, обговорювались нові розробки турецької компанії, які допоможуть посилити українську ППО. Збройні сили України збираються протестувати їх найближчим часом.

Федоров зазначив, що в Туреччині є велика кількість технопарків та defense-tech компаній. Тому Халюк Байрактар та український міністр домовилися про обмін досвідом і виведення технологічного партнерства країн на новий рівень.

Очільник Мінцифри також висловив подяку за зустріч та локалізацію виробництва в Україні. Він додав, що потужним сигналом для всього світу стала інвестиція в 100 млн доларів у завод безпілотних літальних апаратів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр цифрової трансформації України Михайло Федорів анонсував появу в країні ще одного додатку на додачу до славнозвісної “Дії”. Йдеться про застосунок “Мрія” для дітей та батьків.

Головне