Вибух у Пенсійному фонді в Марганці: стали відомі подробиці інциденту

Вибух у Пенсійному фонді в Марганці: стали відомі подробиці інциденту

Вибух у будівлі Пенсійного фонду у місті Марганець 2 серпня влаштував незадоволений відвідувач. Про це розповів заступник начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, чоловік прийшов до Пенсійного фонду, однак не зміг вирішити свої питання. Тому він взяв у заручники жінку та підірвав гранату.

"Це був відвідувач Пенсійного фонду, який був незадоволений з якихось питань. Він взяв заручницю і коли зрозумів, що в нього нічого не виходить, то відпустив її та підірвав гранату", - зазначив Орлов.

Наразі зловмисник знаходиться у лікарні з осколковими пораненнями. Його стан стабільний. Чоловік перебуває під охороною.

"Зараз із ним працюють лікарі та правоохоронні органи", - додав Орлов.

Також повідомляється, що правоохоронці вже встановлюють походження гранати, яку підірвав зловмисник. За скоєне чоловікові загрожує ув'язнення.

Нагадаємо, близько 9 ранку у середу, 2 серпня, у Марганці прогримів вибух. Національна поліція повідомила, що надзвичайна подія сталася у місцевому управлінні пенсійного фонду. Чоловік прийшов до будівлі ПФУ з боєприпасом та взяв заручницю.

Як повідомляли "Ми-Україна", у будівлі Шевченківського районного суду Києва обвинувачений, якого доставили в суд для участі у судовому засіданні, влаштував вибух. Він підірвав вибуховий пристрій у вбиральні.

Головне