Втратили черговий "Сонцепьок": росіяни продовжують страждати на лівобережжі Херсонщини (відео)

Втратили черговий

Бійці Сил оборони України не припиняють наступальних дій на поки що підконтрольному ворогу лівому берегу Херсонської області. Серед останніх досягнень - перетворення на брухт російської важкої вогнеметної системи залпового вогню калібру 220-мм "Сонцепьок".

Кадри з її утилізацією в мережі показав керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

"Був російський "Солнцепьок", а тепер нема", - прокоментував він відео.

Як відомо, днями у Морській піхоті ЗСУ повідомили, що українським військовим вдалося закріпитися на кількох плацдармах на окупованому лівому березі Дніпра на Херсонщині. Згодом цю інформацію підтвердили у Генеральному штабі. Речник Генштабу Андрій Ковальов розповів, що українським військовим дійсно вдалося вибити росіян з зайнятих ними позицій на лівому березі Дніпра та закріпитися там.

17 листопада український лідер Володимир Зеленський підтвердив успіхи ЗСУ на лівобережжі Херсонщини та опублікував світлини наших захисників з того регіону. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, цього дня під час одного з чергових обстрілів росіян по обласному центру Херсонщини отримав травмування волонтер. Чоловіка було поранено, коли той перебував у власній автівці. Постраждалий отримав вибухову травму та уламкові поранення.

Головне