Ковальчук: Втрати рф на Авдіївському напрямку перевищують наші у 80-100 разів

Ковальчук: Втрати рф на Авдіївському напрямку перевищують наші у 80-100 разів

Втрати рф на Авдіївському напрямку перевищують наші у 80-100 разів. Про це повідомив Дмитро Кухарчук.

Командир 2-го штурмового батальйону 3 ОШБр повідомив, що за час перебування в Авдіївці його батальйон безповоротно втратив 14 бійців. При цьому всіх трьохсотих вдалося евакуювати.

"Втрати противника у смузі другого штурмового перевищують не в 5, не в 10 , а в 80-100 разів. З самого початку ми давали цифру 500, але після aar з бійцями було визначено що лише у ближньому бою противник поніс втрати під 1000 в/сл - безповоротними, це не беручи до уваги артилерію.Бої в Авдіївці були найважчими за весь період російсько-української війни. Бої в Авдіївці можна порівняти з пеклом", - зазначив він.

Нагадаємо, експерт розповів, чому німці затягують з наданням Україні Taurus. Про це повідомив у ефірі "Ми-Україна" Валерій Романенко.

"Причини можуть бути дуже прості або дуже складні. Прості - це коли Німеччині не вистачає цих ракет. Бо зараз провадиться інспекція. Німіці дійсно перевіряють, яка кількість цих ракет боєздатна, а яка потребує капітального ремонту", — розповів авіаційний експерт, провідний науковий співробітник НАУ Валерій Романенко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, німецький канцлер Олаф Шольц вчергове знову висловився проти постачання Україні далекобійних ракет Taurus, назвавши це межею, яку він не хоче переступати. Він наголосив на тому, що з боку ФРН це не слабкість, а обачність. Низка ЗМІ зазначили, у політика є і інші "таємні причини".

Головне