Ворог поцілив у багатоповерхівку в Запоріжжі, є загиблі (фото)

Ворог поцілив у багатоповерхівку в Запоріжжі, є загиблі (фото)

Російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Одна з них влучила у багатоповерховий будинок. Вид ракет, які використали під час атаки на Запоріжжя, наразі встановлюється.

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко.

Одна з ракет приземлилася на багатоповерховий будинок в центральній частині міста.

На жаль, в результаті цього терористичного нападу загинуло двоє людина, і принаймні троє отримали поранення. Ще троє людей вважаються безвісти зниклими. Внаслідок атаки пошкоджено вісім квартир.

1.jpg (103 KB)3.jpg (237 KB)

Мешканці будинку були евакуйовані, і всім їм буде надано тимчасове житло. Рятувальні роботи тривають.

"Цієї ночі представники країни-окупанта знову вчинили трагедію в Запоріжжі через ворожий ракетний обстріл, який призвів до зруйнування багатоквартирного будинку. На жаль, є жертви і поранені. Наразі відомо про одну загиблу особу та поранених. Ми висловлюємо щирі співчуття родинам постраждалих. Продовжується пошуково-рятувальна операція, на місці події працюють всі необхідні служби, включаючи комунальні автобуси, і активізовано роботу Територіальних центрів інформаційної підтримки громадян," - додав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

22.jpg (256 KB)

Свідок інциденту розповів, що ракета з росії вразила сусідню квартиру, в якій жило молоде подружжя. Зараз рятувальники шукають їх під завалами.

"Прокинувся від удару і від крику дружини: її ноги були у склі. Я її обтрусив і потім побачив, що і у мене рани на руках" - розповів чоловік.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Газі ракета влучила у лікарню, сотні людей загинули.

Головне