Володимир Зеленський поспілкувався з президентом ПАР щодо Формули миру

Володимир Зеленський поспілкувався з президентом ПАР щодо Формули миру

Президент України Володимир Зеленський вчора з Риму поспілкувся з очільником ПАР Сирілом Рамафосою. Про це повідомляє Bloomberg.

Зокрема, український президент подякував Сирілу Рамафосі за участь представника ПАР у зустрічах радників із реалізації Формули миру.

"Розказав про підготовку до Глобального саміту миру у Швейцарії. Домовилися продовжити контакти на різних рівнях", - додав Зеленський.

Він закликав Рамафосу “об’єднатися з іншими країнами світу, усіма континентами та Африкою у спільній роботі для реалізації нашої формули миру”.

"Поспілкувався телефоном із Президентом Південно-Африканської Республіки Сирілом Рамафосою. Подякував за участь представника ПАР у зустрічах радників із реалізації Формули миру. Розказав про підготовку до Глобального саміту миру у Швейцарії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 12 лютого провів першу Ставку Верховного Головнокомандувача в оновленому складі.  Про це повідомив глава держави.

На зустрічі розглянули питання фронту і захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чотирьох відомих посібників російських окупантів з Херсонської області будуть судити за колабораціонізм. Про це повідомила пресслужба Національної поліції України в Telegram-каналі.

Як зазначається, серед підсудних - голова та заступник так званої військо-цивільної адміністрації окупованої Нової Каховки, очільниця місцевого Центру гуманітарної допомоги та заступник окупаційної адміністрації Херсонської області.

 

Головне