Воллес назвав Україну бойовою лабораторією для західного та українського озброєння

Воллес назвав Україну бойовою лабораторією для західного та українського озброєння

Україна це бойова лабораторія для західного та українського озброєння. Відповідну заяву зробив міністр оборони Великобританії Бен Воллес.

За його словами, українські військові змушені експериментувати з новою зброєю та технологіями на полі бою. 

Також Воллес додав, що "жага виживання" змусила Україну відмовитися від мирного життя і почати випробовувати нову зброю і модифікації, запропоновані союзниками. При цьому британський міністр висловив думку, що це корисно як для самої України, так і для союзників.

"Їм довелося ризикувати і експериментувати з речами, про які вони могли не знати, працюють вони чи ні. І вони стали бойовою лабораторією для своїх власних сил, і це вказало нам шлях. Я шкодую про обставини, за яких це мало статися. Але це показало, як потрібно діяти в 21 столітті на новому полі битви", - заявив Бен Воллес.

Одним з прикладів випробування нового озброєння є ракетна пускова установка Wolfram, яка у надзвичайно короткі терміни була розроблена та направлена українським військовим для ведення бойових дій.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр оборони Великої Британії Бен Воллес своєю фразою про Amazon у контексті допомоги Україні повністю зруйнував свій імідж, вважає експерт з міжнародної політики Раміз Юнус.

Головне