Внаслідок ворожої атаки Києва 2 січня загинула ще одна людина

Внаслідок ворожої атаки Києва 2 січня загинула ще одна людина

У лікарні Києва помер ще один постраждалий під час масованої ракетної атаки рф, здійсненої ворогом 2 січня. Про його смерть 8 січня повідомив столичний міський голова Віталій Кличко.

Таким чином, кількість жертв удару окупантів по Солом’янському району зросла до трьох.

На сьогодні у стаціонарах лікарняних закладів міста Києва досі перебувають 22 особи з числа тих, кого ушпиталили 29 грудня та 2 січня. Один з постраждалих - у важкому стані.

Як відомо, в ході масованої ракетної атаки по Україні 29 грудня вороже військо випустило по Україні 90 крилатих ракет та понад 30 балістичних. Якщо з першим типом боєприпасів ППО практично 100%-во впоралась, то "балістику ми не збили", розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Кількість загиблих цивільних мешканців внаслідок удару російських військ по Києву 29 грудня становить 30 осіб. 

2 січня окупаційне військо знову здійснило масований пуск ракет по українських містах. Того разу силами та засобами ППО були знищені 10 з 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", 59 з 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55, та три з трьох крилатих ракет "Калібр". У Forbes підрахували, що ракетна атака на Україну 2 січня обійшлася Москві приблизно у 620 мільйонів доларів

Як писав "Ми-Україна" раніше, 8 січня вранці Україна пережила чергову масштабну ракетну атаку. Вибухи лунали у Дніпрі, Кривому Розі, Харкові, Запоріжжі та інших містах. Вночі агресор атакував південь дронами-камікадзе.

Головне