Вранішній удар по Запоріжжю: є влучання ракет у житлові райони та поранені

Вранішній удар по Запоріжжю: є влучання ракет у житлові райони та поранені

Армія рф вранці 8 січні вгатила ракетним озброєнням по Запоріжжю. Станом на цю годину, відомо, що ворожі снаряди поцілили у житлові райони обласного центру, є травмовані.

Як розповів очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко, у місті прогриміло п'ять вибухів.

"О 07:00 Запоріжжя прокинулося від ракетного удару рашистів. Внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом п'ять вибухів", - написав він.

За його даними, противник цілив по житлових районах Запоріжжі. Наразі влучання зафіксовані поблизу будинків та на відкриті території.

В результаті чергового ракетного обстрілу травмувань зазнали двоє осіб. В ОВА наголошують, що дані є попередніми. 

На місцях прильотів вже працюють надзвичайники, поліція та медики.

Нагадаємо, окупаційне військо рф вранці 8 січня атакувало мирні українські міста та села зі стратегічної авіації, випустивши крилаті ракети, балістику та "Кинджали". Вибухи лунали у Дніпрі, Кривому Розі, Чернігові, Харкові та інших. В останньому зокрема ворог бив по промислових обʼєктах обласного центру, є одна постраждала. У м. Зміїв (Чугуївський район) прилетіло по будинку, під завалами можуть бути люди.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 7 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 440 солдатів. Таким чином, в цілому від 24 лютого 2022 року агресор втратив вже 365 170 своїх бійців.

Головне