Випередив "Динамо": Шахтар завоював 14-й Кубок України

Випередив

Донецька команда "Шахтар" у фінальному матчі Кубка України обіграв "Ворсклу" з рахунком 2:1 і завоював трофей, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що Кубок України став для клубу 14 в історії.

"Шахтар" випереджає "Динамо" – у киян залишилося 13 тріумфів у Кубку країни. "Шахтар" виграв трофей вперше з 2019 року, а кияни востаннє перемагали у цьому турнірі у 2021 році", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що двічі Кубок України вигравав "Чорноморець" (1992, 1994), по разу трофей завойовували "Ворскла" (2009) і "Таврія" (2010).

Зазначається, що "Ворскла" вдруге програла фінал Кубка України, поразкою полтавців закінчився і вирішальний матч за цей турнір у сезоні 2019/20.

Нагадаємо, що унікальний трофей, який Дієго Марадона отримав як найкращий гравець чемпіонату світу 1986 року, буде виставлений на аукціон у Парижі в червні. Очікується, що "Золотий м'яч" легендарного аргентинця піде з молотка за мільйони доларів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, український футбольний клуб "Шахтар" і американський "Цинциннаті" домовились про трансфер Кевіна Келсі на правах оренди до кінця 2024 року.

Головне