Військовозобовʼязаний помер на території військкомату у Кривому Розі

Військовозобовʼязаний помер на території військкомату у Кривому Розі

У Саксаганському ТЦК Кривого Рогу помер військовозобовʼязаний чоловік. На думку родичів, його побили, що й призвело до загибелі.

Як повідомили у ТЦК, це сталось внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я. У нього були ознаки епілептичного нападу.

Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу, – йдеться у повідомленні.

Увечері 5 травня до ТЦК приїхала мати Артема, віддала документи та мала зняти в банкоматі готівку для придбання екіпірування своєму синові, але вже за деякий час жінці повідомили про смерть чоловіка.

Нині поліція офіційно нічого не коментує. За словами родичів загиблого, у ТЦК їм повідомили, що причина смерті – епілептичний напад.

Нагадаємо, російське окупаційне військо упродовж минулої доби, 6 травня, 244 рази відкривало вогонь по мирних містах та селах Сумської області. Є загиблий та поранені, постраждали діти. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ)Рафаель Гроссі прилетів до Ірану, сподіваючись посилити ядерний контроль над країною. Про це повідомляє видання Reuters.

Головне