Вибух у Миколаєві: двоє військових загинули через необережне перевантаження боєприпасів

Вибух у Миколаєві: двоє військових загинули через необережне перевантаження боєприпасів

Співробітники Державного бюро розслідувань вивчають обставини вибухів у Миколаєві, які призвели до смерті двох військових і поранення п'ятеро рятувальників.

Цю інформацію розповіла пресслужба ДБР.

Згідно з отриманими даними, 24 квітня на автостоянці у Миколаєві сталася детонація через неправильне перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного транспортного засобу до іншого. Унаслідок вибуху загинули двоє бійців, а ще двоє отримали поранення.

Також автомобілі, які знаходилися біля епіцентру вибуху, зайнялися вогнем. Під час гасіння пожежі стався ще один вибух, внаслідок чого постраждали п'ятеро рятувальників, які прибули на місце події.

ДБР розпочало кримінальне провадження щодо порушення правил поводження зі зброєю (ч. 3 ст. 414 КК України), розслідування продовжується.

Раніше було повідомлено, що під час гасіння пожежі постраждали рятувальники ДСНС.

Нагадаємо, на Херсонщині троє людей отримали поранення через обстріл росіян. Росіяни влучили у житлові квартали. Обстрілами постраждали об'єкти критичної інфраструктури, автомобілі та газопроводи.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, понад десять російських диверсантів проникли на територію Сумської області, де і влаштували засідку українським прикордонникам.

Головне