Вибори в рф: Москва бреше по явку в Бєлгороді та Курську, - Легіон "Свобода Росії"

Вибори в рф: Москва бреше по явку в Бєлгороді та Курську, - Легіон

Кремль уже розпочав процес фальсифікації результатів "волевиявлення" росіян на так званих виборах президента рф, домальовуючи явку, зокрема у Бєлгородській та Курській областях. Про це повідомляють бійці Легіону "Свобода Росії", які разом з колегами з РДК та Сибірського батальйону проводять Спеціальну визвольну операцію. 

Офіційні російські ресурси прозвітували про явку на виборчі ділянки більш як половини виборців Бєлгородщини станом на 15 годину дня. Кремлівську статистику російські добровольці назвали очевидним абсурдом на тлі того, що обидві області, включно Бєлгородом та Курськом, "вже яку добу перебувають під постійними обстрілами".

"Про жодне голосування і йтися не може: виборці Бєлгорода та Курська зараз думають про те, як врятувати свої життя. Вони шукають надійних укриттів, а не прізвища узурпатора у виборчому бюлетені", - заявили у ЛСР.

Російські добровольці зауважили, що на вулицях обох міст зараз не зустрінеш жодної людини. Ведеться безперестанний вогонь, Бєлгорож та Курск затягнуті димом від "прильотів", влучання є і будівлях, в яких облаштовані діяльниці. 

"Кремль проігнорував заклики РДК, ЛСР та та Сибірського батальйону стосовно організації гуманітарного коридору, щоб дати громадянам врятуватися від обстрілів. І зараз подібна статистика виглядає скоріше як знущання з бєлгородців з боку Путіна та його кліки", - підсумували у Легіоні "Свобода Росії". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про "вибори" путіна в росії: як влаштовані, навіщо потрібні та як відреагує світ

Як писав "Ми-Україна", раніше цього дня в тимчасово окупованій Каховці Херсонської області російська армія обстріляла виборчу дільницю, на якій "переобирають" російського диктатора Володимира Путіна. 

 


 
 
 

 

Головне