В росії повідомили про смерть Маслякова

В росії повідомили про смерть Маслякова

Помер засновник і беззмінний ведучий Клубу веселих та кмітливих (КВК) Олександр Масляков. Про це повідомили на офіційній сторінці КВК в Instagram.

Олександр Васильович Масляков був символом КВК з моменту його заснування у 1964 році. Його діяльність стала визначальною для розвитку гумору та сатири в росії та за її межами.

Йому було 82 роки. Попередньо, причиною смерті Олександра Маслякова став рак легенів. У ведучого була неоперабельна пухлина.

У квітні 2024 року повідомлялося, що Масляков остаточно відійшов від роботи через неоперабельну пухлину в легенях, виявлену після перенесеного COVID-19. Останнім часом його стан здоров'я погіршувався, і він перебував під постійним наглядом лікарів.

Нагадаємо, росія не готова вести предметні переговори з Україною щодо завершення війни. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко в інтерв'ю Le Monde.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом доби з 7 на 8 вересня російські війська атакували енергетичні об'єкти у шести областях України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики. 

 

Головне