В окупованому Рубіжному обвалився під'їзд багатоповерхівки, - Луганська ОВА

В окупованому Рубіжному обвалився під'їзд багатоповерхівки, - Луганська ОВА

У тимчасово окупованому Рубіжному на Луганщині через неякісне будівництво окупанті обвалився весь під'їзд однієї з багатоповерхівок. 
Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Стосовно жертв внаслідок обвалу не повідомлять.

За пітора роки навіть у найменш постраждалих районах ніякі роботи не проводили, йдеться у повідомленні.

У нових районах Сєверодонецька будівельники покинули багатоповерхівку з демонтованим дахом. Це не поодинокий випадок.

Про це стає відомо, коли люди виїжджають до населених пунктів з мобільним зв'язком.

Нагадаємо, за добу окупанти 124 обстріли Херсонщину, внаслідок чого троє людей загинули, а 15 - поранені, серед них є дитина. 

Армія рф випустила 618 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По Херсону ворожа армія випустила 69 снарядів.

Поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичну установу, навчальний заклад, адміністративну будівлю, торговельний порт і заклад громадського харчування у Херсоні, територію та будівлі заводів у Бериславі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Миколаївській області у понеділок, 13 листопада, ракетного удару з боку російських військ зазнало село Рибаківка в Коблівській громаді. Внаслідок цього є пошкодження.

Як зазначається, удару було завдано ще близько 11:30 минулої доби. Внаслідок російської атаки по селу Рибаківка в Коблівській громаді Миколаївського району зазнали ушкоджень приблизно десяток житлових будинків, а також господарських споруд та гаражів. Постраждалих немає.

За словами Кіма, вдень, 13 листопада, у Миколаївській області також силами та засобами протиповітряної оборони було знищено російський розвідувальний безпілотник.

Головне