В МЗС Таджикистану відреагували на звинувачення про причетність до теракту у Москві

В МЗС Таджикистану відреагували на звинувачення про причетність до теракту у Москві

Російська влада висунула звинувачення проти громадян Таджикистану у здійсненні стрілянини у московському торговому центрі "Крокус", проте Міністерство закордонних справ Таджикистану відкидає їхню причетність до цієї події.

За даними російських ЗМІ, МЗС Таджикистану повідомило, що російська влада не контактувала з ними стосовно звинувачень щодо причетності громадян їх країни до теракту у торговому центрі "Крокус". Міністерство вважає такі звинувачення неправдоподібними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт у росії: автори та наслідки

З огляду на інформацію ЗМІ, росія і Таджикистан ведуть спільну роботу з питання можливого затримання терористів у Брянській області. Раніше надійшла інформація, що нібито зупинено автомобіль, який підходив за ознаками, які подали російські правоохоронні органи. В ньому перебували громадяни із середньоазіатської республіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський НТВ показав фейкове відео з Даніловим, який начебто в ефірі марафону "Єдині новини" "підтвердив причетність київського режиму" до теракту у "Крокус Сіті Холлі"

Нагадаємо, внаслідок стрілянини, що сталася в музичному центрі "Крокус Сіті Хол" в передмісті Москви, відомо про приблизно 80 загиблих. Згодом з'явилася інформацію про понад 90 загиблих - в одному з туалетів нібито знайшли 28 тіл. Також 14 осіб нібито знайшли на евакуаційних сходах.

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на звинувачення з боку російської влади щодо причетності до теракту у Підмосков'ї. У відомстві категорично відкинули усі звинувачення.

У Білому домі також заявили про непричетність України до стрілянини у Москві.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Зеленський розповів про ситуацію в енергосистемі після обстрілів рф.

Головне