В Київ приїхав зірка культового серіалу "Надприродне" Міша Коллінз

В Київ приїхав зірка культового серіалу

Американський актор, найбільш відомий роллю ангела Кастіеля в телесеріалі Надприродне, Міша Коллінз приїхав до Києва.

Про це повідомляє платформа UNITED24.

49-річний артист поїздом прибув до столиці України і з'явився на Центральному залізничному вокзалі разом з послом United24 Андрієм Шевченком та його старшим сином Джорданом.

Раніше Коллінз розмістив на своїй сторінці у Instagram фото з колегами серіалу. Вони тримали український прапор у руках.

"Поточний настрій", - підписав він знімок.

Варто зауважити, що актор серіалу «Надприродне» має українське коріння, його предки - з Київської області. До речі, у коледжі він вивчав українську історію та політику і навіть декілька разів приїздив в Україну до повномасштабної війни.

Американець з перших днів повномасштабного вторгнення Росії підтримує Україну та навіть записує відеозвернення українською мовою.

Нагадаємо, 4 травня до Києва приїхала акторка з серіалу “Вікінги” Кетрін Винник та українська актриса Іванна Сахно, яка стала зіркою Голлівуду та знялася у серіалі “Зоряні війни".

“Разом із нею до столиці завітала наша спеціальна гостя – акторка Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі “Зоряні війни: Асока”. Поруч із ними – креативний директор And Us Джеймі Кенневей, який створював проєкти для нашої платформи. Мак Рейнольдс, менеджер Imagine Dragons, а також Тай Арнольд – оператор-постановник американського гурту”, – повідомила прес-служба UNITED24.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Італія готує новий пакет військової допомоги Україні.

Головне