В Криму тривожно: вибухи лунають у Севастополі і не тільки (відео прильоту)

В Криму тривожно: вибухи лунають у Севастополі і не тільки (відео прильоту)

Вечір в поки що окупованому Криму розпочався із сирен повітряної тривоги та вибухів. Керченський міст перекрили для руху транспорту близько 21:40. 

За даними місцевих пабліків, гучно в районах Севастополя, Фіолента, Інкермана, Бельбека, а також у селищі Чорноморське.

"У Козачій бухті, в місці розташування 810 бригади морської піхоти є прильоти, горить якийсь об'єкт... Три вибухи в районі аеродрому Бельбек. У Севастополі по кораблях приліт, на мисі Фіолент задимлення, в Інкермані стовп диму ", - пише Telegram-канал "Крымский ветер", посилаючись на дані від свої підписників.

Також повідомляється про пожежу біля летовища у Севастополі. 

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу ППО та нібито збиті "кілка цілей".

"Дим у районі внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт – це військові використовують табельні засоби маскування", - додав гауляйтер.

Нагадаємо, раніше представник української воєнної розвідки Андрій Юсов анонсував нові видовищні операції в рф. "Сюрпризи" на ворога за його словами, очікуватимуть як в морі, так і на землі і в повітрі. Він зауважив, що робота буде продовжена, і вона не обовʼязково буде повторенням попередніх операцій. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, британське Міноборони дійшло висновку, що росія, ймовірно, не зможе забезпечити захист всіх своїх нафтопереробних заводів від ударів з боку України. Останні атаки вивели з ладу принаймні 10% потужностей російських НПЗ. У JPMorgan Chase & Co підрахували, що регулярні прильоти ударних дронів по російських НПЗ вивели з гри близько 15% нафтопереробних потужностей країни-бензоколонки. Йдеться про втрату 900 000 барелів на добу. 

 

 

 

 
 

Головне