В Індії впав будівельний кран: загинуло щонайменше 17 осіб

В Індії впав будівельний кран: загинуло щонайменше 17 осіб

Як мінімум 17 людей загинуло та ще троє отримали ушкодження в результаті падіння будівельного крана в Індії. Трагедія сталась у штаті Махараштра, інформує NDTV .

За даними телеканалу, надзвичайна подія відбулася на місці зведення ділянки швидкісної автомагістралі. Мобільний будівельний кран мостового типу впав на групу робітників, які знаходилися поруч в момент трагедії.

Як зазначається, багато з них померли від отриманих травм ще до приїзду рятувальників та медиків. "Швидкі" транспортували трьох постраждалих до найближчого медзакладу.

За даними поліції, аварія сталася рано-вранці у вівторок, 1 серпня, неподалік села Сарламбе в Шахпурі. Наразі до рятувальних робіт залучено співробітників поліції, пожежної охорони та інших екстрених служб.

https://twitter.com/TRTWorldNow/status/1686242855059103744

На трагедію відреагував індійський прем'єр Нарендра Моді. Він висловив свої співчуття родинам загиблих та оголосив про призначення їм компенсацію у розмірі 200 000 рупій (близько $2,4 тис.). Постраждалі від падіння крана отримають мене, для них передбачена виплата у розмірі 50 000 рупій (607 доларів).

"Я глибоко засмучений трагічною подією в Шахапурі, штат Махараштра. Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Наші думки та молитви з постраждалими. Національні сили реагування на стихійні лиха (NDRF) та місцева адміністрація працюють на місці події та роблять все можливе. Вживаються заходи щодо забезпечення належної допомоги постраждалим", - зазначив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, лісова пожежа в США вийшла з-під контролю та вже досягла канадських міст. Звідти триває евакуація місцевих мешканців.

Головне