В Генштабі підтвердили успішне ураження низки об’єктів в рф

В Генштабі підтвердили успішне ураження низки об’єктів в рф

Збройні сили України здійснили успішні удари по ряду об'єктів нафтопереробної галузі та іншим важливим цілям російської федерації.

Цю інформацію оприлюднив Генеральний штаб Збройних сил України.

В ніч на 20 червня підрозділи ЗСУ та СБУ здійснили атакували склад пально-мастильних матеріалів в Тамбовській області ворога, а також на нафтобазу "Енемська" у Республіці Адигея.

Поблизу нафтобази "Енемська" зафіксовано мінімум п'ять вибухів, внаслідок чого розпочалася пожежа. Також підтверджено ураження складу пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області, де пошкоджена принаймні одна ємність з нафтопродуктами.

Як відомо, безпілотні авіаційні комплекси атакували нафтопереробні заводи у містах Афіпськ, Ільськ, Краснодар і Астрахань.

Крім цього, нанесені удари по радіолокаційних станціях та центрах радіоелектронної розвідки російських окупантів у Брянській області та на тимчасово окупованому Криму.

Інформація щодо ураження ворожих цілей ще уточнюється.

Також ЗСУ успішно завдали удару по місцях зберігання та підготовки до застосування безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136/"Герань-2", навчальних корпусах, пунктах управління та зв'язку цих БПЛА у Краснодарському краї.

Внаслідок бойових дій зафіксовані серії вибухів і пожежа з наступною детонацією.

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та припинити збройну агресію рф проти України", - додали в Генштабі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російський актор і музикант Віталій Гогунський, який закликав до війни проти України, отримав заочну підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Головне