В Енергодарі прогримів вибух на нараді окупаційної поліції. ВІДЕО

В Енергодарі прогримів вибух на нараді окупаційної поліції. ВІДЕО

В кабінеті начальника поліції Енергодару, що в Запорізькій області, пролунав потужний вибух. У той момент там проходила нарада керівників поліції окупантів.

Про це повідомляє пресслужба ГУР МО.

Численні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС росії Чесанов Павло, його "заступник" з оперативної роботи, "керівник" слідчого відділу, "начальник" чергової частини та "керівники" низки підрозділів. Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні.

Після обстеження поранених з окупованого Мелітополя було викликано три реанімобіля. Вже звідти планується евакуація гелікоптерами на територію рф.

У розвідці також наголосили, що загарбники заблокували район, на якому стався вибух. Крім цього, в Енергодарі також вимкнули інтернет для громадян.

У ГУР МО зауважили, що будівля, окрім розміщення управління так званої "поліції", використовувалась як помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, а пожежа розповсюдилася на 3 – 5 поверхи.

Нагадаємо, 18 серпня у порту Новоросійська сталася масштабна пожежа у вантажному терміналі, також чутно вибухи.

На відео, які публікують в мережі, видно, що над портом здіймається великий стовп густого чорного диму.

Попередньо відомо, що пожежа розпочалася у вантажному терміналі новоросійського порту. Там горять дерев’яні палети на площі 1300 “квадратів”.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, СБУ викрила “блогера” з Запорізької області, який працював на ФСБ.

Головне