В Авдіївці критичних втрат зазнали спецпідрозділи російського ГРУ

В Авдіївці критичних втрат зазнали спецпідрозділи російського ГРУ

В Авдіївці, що в Донецькій області, критичних втрат зазнали спецпідрозділи російського Головного розвідувального управління Генштабу ЗС рф. Спецназ використовували для "мʼясних штурмів" та у задачах, до яких вони не були готові.

Про це повідомив Центр національного спротиву. Як зазначається, через шалені втрати російської піхоти під час штурму Авдіївки загарбники залучали до “м’ясних штурмів” елітні підрозділи Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС рф.

Таким чином внаслідок залучення підготовленого особового складу спецпідрозділів ГРУ до нетипових завдань кращі підрозділи ГРУ Генштабу Збройних сил рф частково втратили свої бойові спроможності. 

Російські ГРУшники були розбиті українськими захисниками. Оборонці зустріли російських загарбників на вже підготовлених позиціях. 

Нагадаємо, російські окупаційні війська зазнають значних втрат, якщо будуть атакувати нові позиції Збройних сил України, які розташовані на захід від Авдіївки, що в Донецькій області. Українським військам може знадобитися контратака для організованого виведення військ з Авдіївки та стабілізації лінії фронту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський пояснив рішення вивести українських бійців з Авдіївки необхідністю зберегти життя якомога більшої кількості захисників України. Він додав, що у боях за Авдіївку росіяни втратили десятки тисяч бійців. 

Головне