Умєров зустрівся з Мінстратегпромом і делегацією Конгресу США: "Зброї буде більше"

Умєров зустрівся з Мінстратегпромом і делегацією Конгресу США:

Міністр оборони України Рустем Умєров анонсував збільшення виробництва зброї для фронту. Про це міністр сказав під час зустрічі з командою Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. 

Він зазначив, що на урядовій зустрічі говорили зокрема про кооперацію з іноземними партнерами у питанні зброї.

Перед цим Умєров також зустрівся з конгресменами США від Республіканської й Демократичної партій. Як йдеться в публікації міністра, він обговорив з делегацією конгресу використання дронів на полі бою. За його словами, Україна планує збільшити їх виробництво, а також працює над удосконаленням програмного забезпечення. 

"Наближення до стандартів НАТО, удосконалення закупівельних процедур для армії, локалізація в Україні виробництва зброї є пріоритетами для команди міністерства", — зазначив Умєров. 

Крім того, очільник українського оборонного відомства запросив до співпраці американських виробників зброї і розповів членам делегації про потребу в зброї від США.

Як повідомляли "Ми-Україна", ввечері 30 жовтня окупаційна армія російської федерації завдала ракетного удару по місту Авдіївка Донецької області. Одна з них влучила по коксохімічному заводу, а інша - у дорогу, яка веде в Авдіївку.

Головне