Удар по Запоріжжю: є влучання по обʼєкту інфраструктури, руйнування та поранені

Удар по Запоріжжю: є влучання по обʼєкту інфраструктури, руйнування та поранені

У Запоріжжі в результаті вранішньої ворожої атаки 15 лютого постраждали чотири людини. У місті є руйнування цивільної інфраструктури. 

"Ушкоджень зазнали багатоквартирні будинки, заклад освіти та приміщення обʼєкту торгівлі (вибито вікна, пошкоджено покрівлі)", - повідомили у Запорізькій міській раді. 

Також відомо про влучання в один з місцевих об'єктів інфраструктури.

На місця оперативно прибули всі відповідні служби.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв нагадав містянам телефони, якими вони можуть повідомити про пошкодження квартир та будинків: 

  • 15-80;
  • (061) 787 15 80;
  • (050) 414 15 80;
  • (067) 656 15 80.

В цілому за минулу добу окупанти 110 разів відкривали вогонь по мирних містах та селах Запорізької області. Обстрілів зі ствольної та реактивної артилерії зазнали майже два десятки населених пунктів. Дронам ворог Малу Токмачку, Малинівку, Чарівне, Новоандріївку та інші. 

Нагадаємо, вранці 15 лютого військовослужбовці рф здійснили чергову масовану атаку на Україну за допомогою кількох груп ракет. Повітряна тривога по території всієї  країни розпочалась орієнтовно о 5:00 ранку. Вибухи лунали у Львові, Києві, Запоріжжі, Полтаві та Хмельницькій області. В останній пошкоджено цивільні об’єкти.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 14 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще 950 бійців. Сили оборони України також знищили дев'ять танків, майже 50 бойових броньованих машин, 54 артилерійські системи та 33 дрони.

 

Головне