Удар по Великому Бурлуку: кількість жертв знову зросла, розбір завалів триває

Удар по Великому Бурлуку: кількість жертв знову зросла, розбір завалів триває

У селищі Великий Бурлук Харківської області, по якому майже добу тому армія рф вдарила ракетами С-300, з-під руїн дістали ще одне тіло. Загальне число жертв російської атаки на цю годину становить п'ятеро загиблих цивільних осіб. 

"Станом на зараз відомо про п'ять загиблих цивільних людей – це троє жінок віком 74, 54 та 27 років та двоє чоловіків 41 і 53 роки відповідно", - повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Він наголосив на тому, що пошуково-рятувальна операція ще не завершилась.

"Наразі загалом відомо про десять поранених і постраждалих. Серед постраждалих троє чоловіків: 60, 60, 55 років та дві жінки 65 та 49 років", - додав Синєгубов.

Раніше цього дня надзвичайники повідомили про виявлення під завалами тіла 74-річної жінки.

Нагадаємо, обстріл Великого Бурлука стався 14 лютого о 16:16. По селищу вдарили ракетами С-300. Ворожі снаряди поцілили у двоповерховий житловий будинок та ще один по сусідству. Того ж дня окупанти відкрили вогонь і по Чугуївській громаді, а саме місту Вовчанськ. Поцілили по місцевому ринку, де вбили жінку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вранці 15 лютого, росіяни здійснили черговий масований пуск ракет по українських містах. Повітряна тривога по території всієї країни розпочалась орієнтовно о 5:00 ранку. Вибухи лунали у Львові, Києві, Запоріжжі, Полтаві та Хмельницькій області. В останній пошкоджено цивільні об’єкти. У Запоріжжі в результаті вранішньої ворожої атаки постраждали чотири людини, у місті є руйнування цивільної інфраструктури. На Полтавщині зафіксовано влучання у складське приміщення у Миргородському районі. 

Головне