Росіяни посеред дня вдарили по ринку у Вовчанську: які наслідки

Росіяни посеред дня вдарили по ринку у Вовчанську: які наслідки

Військовослужбовці рф від самого ранку обстрілюють Харківщину з артилерії. Після ранкової атаки на Куп'янщину, ворог відкрив вогонь по Чугуївській громаді, а саме місту Вовчанськ. 

Як повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, артилерійській обстріл міста відбувся близько 11:00.

Російські загарбники цілили снарядами по середмістю Вовчанська. В результаті атаки є загибла та поранена цивільні жінки.

"Внаслідок дій окупанта 61-річна цивільна жінка загинула від мінно-вибухової травми, ще одна 50-річна цивільна була поранена. У момент обстрілу люди перебували на місцевому ринку", - зазначили в ОВА. 

Близько 7:30  окупаційне військо рф накрило з артилерії село Курилівка у Куп'янському районі. Під ударом опинилось місцеве фермерське господарство, загинули цивільні. Пізно ввечері 12 лютого противник обстріляв сам Куп'янськ, внаслідок обстрілу руйнувань зазнав приватний будинок.

Нагадаємо, цієї ночі агресор укотре атакував Україну дронами-камікадзе. Росіяни застосували для атаки 23 ударних БпЛА, українська ППО збивала засоби повітряного нападу у небі над трьома областями. В цілому за ніч українські захисники неба знищили 16 ударних безпілотників агресора. Не минулось без влучань. 

Так, у Дніпрі дрони-камікадзе поцілили в об'єкт енергетичної інфраструктури. Міська влада на тлі прийдешнього зниження температури вирішила евакуювати лікарню та закрити навчальні заклади. 13 лютого вранці окупанти накрили з артилерії Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок ворожого вогню загинула людина - 64-річний чоловік.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у базі розшуку російського МВС опинилися прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас та міністр культури Литви Сімонас Кайріс.

Головне