Ранковий "прильот" у Львові: Садовий озвучив наслідки

Ранковий

У Львові, який став однією з цілей вранішнього масованої атаки ворога 15 лютого, є влучання, руйнування внаслідок вибухової хвилі та поранені. Як розповів львівський міський голова Андрій Садовий, цього ранку росіяни скерували на Львівщину близько десятка ракет. 

"ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури", - зазначив він.

В одному з районів Львова хвилею від вибуху винесло шибки в оселях, які розташовуються по вулиці Науковій. Руйнувань зазнав також місцевий навчальний заклад. 

У зв'язку з ракетним ударом по Львову та його наслідками у місті упродовж певного часу автобуси курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. На рух трамваїв атаки не вплинула. 

В ОВА повідомили про двох травмованих в результаті обстрілу. 

"Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 15 лютого військовослужбовці рф здійснили чергову масовану атаку на Україну за допомогою кількох груп ракет, включаючи боєприпаси типу Х-59. Повітряна тривога по території всієї  країни розпочалась орієнтовно о 5:00 ранку. Вибухи окрім Львова лунали також у Києві, Запоріжжі, Полтаві та Хмельницькій області. В останній пошкоджено цивільні об’єкти.  У Запоріжжі зафіксовано влучання в обʼєкт інфраструктури.

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські перевізники збираються заблокувати прикордонний перехід "Ягодин-Дорогуськ" з Польщею 15 лютого в знак протесту проти блокади та нерівного ставлення польських фермерів до українських перевізників.

Головне