Удар балістикою по Миколаєву: зросла кількість поранених

Удар балістикою по Миколаєву: зросла кількість поранених

В результат ракетного удару по Миколаєву, здійсненого агресором 27 березня вдень, число потерпілих збільшилось до 12 осіб. Про це повідомили у місцевій ОВА. 

"Поранень зазнали дванадцять людей, чотирьом з них медична допомога надана амбулаторно", - йдеться у ранковому зведенні. 

Попередньо, для атаки по обласному центру противник використав ракетне озброєння типу "Іскандер-М". Після "прильоту" на території одного з промислових об'єктів зайнялась пожежа. На місце події оперативно прибули надзвичайники та швидко впорались з полум'ям. 

Руйнувань у місті також зазнали шість багатоквартирних будинків.

Окрім того, 27 березня росіяни використали дрон-камікадзе "Ланцет" для ураження села Лупареве, що у Галицинівській громаді. Постраждав приватний сектор населеного пункта, однак минулось без травмованих чи загиблих. Агресор вчора також накривав в артилерії акваторію Очаківської громади.

Нагадаємо, цієї ночі українська ППО збила 26 із 28 ударних безпілотників типу Shahed. Баражуючі боєприпаси збивали у повітряному просторі над Одеською, Харківською, Дніпропетровською та Запорізькою областями. Окрім того, вночі агресор запусказ також три ракети Х-22, та по одній - Х-31П та С-300. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 27 березня окупанти атакували Харків авіабомбою. Руйнувань зазнали дві п'ятиповерхівки, одна чотириповерхівка та три автівки. Травмувань різного ступеня зазнали 19 осіб, з них четверо дітей. Авіаційний обстріл забрав життя 59-річного чоловіка. У Нацполіції зазначили, що обласний центр було атаковано дешевим аналогом крилатої ракети - УМПБ Д-30 СН. Військовий експерт Сергій Грабський зазначив, що цей снаряд є реплікою на GLSDB.

Головне