У Тернополі прогримів потужний вибух: частина міста залишилася без світла

У Тернополі прогримів потужний вибух: частина міста залишилася без світла

У Тернополі стався вибух на трансформаторній підстанції, внаслідок чого кілька вулиць залишилися без електрики. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

За даними надзвичайників, мешканці Тернополя ввечері 22 вересня почули гучний звук, схожий на вибух. Після цього на вулицях Чорновола та Франка зникло світло.

На номер екстреного виклику “101” надійшло повідомлення про вибух на вул. Лукіяновича у Тернополі. Співробітники ДСНС оперативно прибули до місця надзвичайної події. Вони встановили, що вибух стався на трансформаторній підстанції 110 кВт. Відбувається горіння частини трансформатора”, - розповіли ДСНС.

Місцеве видання 20 хвилин повідомляє, що на місці інциденту працюють фахівці міського РЕМ. Енергопостачання обіцяють відновити найближчим часом.

Нагадаємо, новий робочий тиждень розпочнеться без відключень світла. Як зазначили у НЕК "Укренерго", у понеділок, 23 вересня, заходи обмеження споживання електроенергії не заплановані.

Як повідомляли "Ми-Україна", Міністерство закордонних справ попередило про підготовку росією ударів по критичних обʼєктах ядерної енергетики України. Очільник МЗС Андрій Сибіга наголосив - українська розвідка має дані про відповідні плани росіян напередодні зими.

Головне