У Стамбулі знайшли мертвим топ-дипломата рф Кобринця: що відомо

У Стамбулі знайшли мертвим топ-дипломата рф Кобринця: що відомо

В одному з готелів турецької столиці було виявлено тіло начальника департаменту загальноєвропейського співробітництва МЗС рф Миколи Кобринця. Його смерть настала 12 жовтня. Про це інформують турецькі ЗМІ, інформацію підтверджує і російське зовнішньополітичне відомство. 

Як пише турецький NTV, російський дипломат перебував у Стамбулі, оскільки там він мав взяти учать у зустрічі послів. Його зникнення колеги помітили після того, як він не з'явився на заплановану ранкову зустріч. Спочатку вони намагались до нього додзвонитися, однак марно. Тоді працівники готелю увійшли до номеру, в якому проживав Кобринець і знайшли його мертвим. 

Попередня причина смерті - серцевий напад.

У МЗС рф пишуть, що Кобринець мав низку відзнак від влади, серед яких: медаль ордену "За заслуги перед Батьківщиною" ІІ ступеня, орден Дружби та Почесна грамота президента рф. На момент смерті дипломату був 61 рік.

Нагадаємо, у серпні у Москві помер 57-річний генерал-полковник Геннадій Жидко, який у травні-липні минулого року керував усім окупаційним угрупованням в Україні. В рф кажуть, що військовий пішов з життя через неназвану тривалу хворобу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у липні поблизу міста Бердянськ Запорізької області загинув генерал-лейтенант армії рф Олег Цоков

 

 

Головне