У США працівника аеропорту засмоктало у двигун літака: все, що відомо наразі

У США працівника аеропорту засмоктало у двигун літака: все, що відомо наразі

У Техасі працівника аеропорту затягло у двигун літака, в результаті чого чоловік загинув. Трагедія відбулась у міжнародному аеропорту Сан-Антоніо у п'ятницю, 23 червня, одразу після приземлення Airbus A319 компанії Delta Air Lines та вирулювання до місця зупинки.

Як вдалось дізнатись The Guardian від власних джерел, загиблий, ймовірно, "навмисне став перед працюючим двигуном" літака. Наразі вивченням всіх обставин займаються правоохоронці і на сьогодні точної версії причин смерті співробітника аеропорту визначена офіційно не встановлено.

Ім'я загиблого поки що не розкривається, відомо лише що він працював у компанії Unifi Aviation.

"Unifi Aviation глибоко засмучена загибеллю нашого співробітника в міжнародному аеропорту Сан-Антоніо під час трагічного інциденту, що стався пізно ввечері в п'ятницю, 23 червня 2023 року. Наші серця співчувають сім'ї загиблого, і ми, як і раніше, зосереджені на підтримці наших співробітників... З поваги до покійного ми не ділитимемося жодною додатковою інформацією", - наводять ЗМІ слова офіційного представника компанії.

https://twitter.com/aviationbrk/status/1672923391039242242

Як писав "Ми-Україна" раніше, на початку червня у токійському аеропорті Ханеда зіткнулися два літаки. Інцидент трапився на літно-посадковій смузі з пасажирськими повітряними суднами авіакомпаній Eva Airways та Thai Airways. На борту одного літака на момент зіткнення перебувало 207 пасажирів, іншого – 264.

Головне