У Скадовську партизани підірвали окупантів біля "виборчої дільниці"

У Скадовську партизани підірвали окупантів біля

На тимчасово окупованих територіях України російські окупанти організували так звані "вибори президента", але в Скадовську неподалік від однієї з "виборчих дільниць" 15 березня партизани перешкодили проведенню фейкових виборів.

Про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

В результаті вибуху постраждали п'ятеро російських загарбників.

Зазначається, що патріоти на окупованих територіях намагаються перешкоджати проведенню фейкових виборів. Вибух стався під час проходження патрулюючих військ окупантів поруч із "виборчою дільницею". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про "вибори" путіна в росії: як влаштовані, навіщо потрібні та як відреагує світ

За неспроможністю забезпечити безпеку свого особового складу окупаційна адміністрація Скадовська фактично припинила проведення "виборів". Замість цього противник організували так зване голосування за місцем проживання.

На це російські пропагандисти заявили, що вибух був спрямований проти мирних жителів і був викликаний вибуховим пристроєм, який, за їхніми словами, був прихований у сміттєвому баку і спрацював поблизу цивільних осіб.

При цьому окупанти замовчали про поранення п'ятеро російських військових. Пропагандисти рф також опублікували фотографії з місця вибуху поблизу районного будинку культури, де окупанти організували "вибори".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Сумщині Сили оборони відбили прорив російської ДР.

Головне