У росії знову спалахнула чергова електропідстанція: горів трансформатор та 120 літрів палива

У росії знову спалахнула чергова електропідстанція: горів трансформатор та 120 літрів палива

На одній з московських електропідстанції у ніч на п'ятницю, 24 листопада, зайнялася пожежа. Надзвичайна ситуація сталась на об'єкті "Чагіно", що розташовується в столичному районі Любліно, інформують росЗМІ.

На території підстанції, за даним російських медіа, падав трансформатор, а також ще 120 літрів палива, які там зберігалися. Загальна площа, яку охопив вогонь, рятувальниками країни-агресорки оцінюється у 200 квадратів. 

У МНС рф повідомили, що у приборканні вогню брали участь 70 вогнеборців та два десятка одиниць спецтехніки. Полум'я спочатку було локалізовано, згодом надзвичайникам вдалось з ним впоратися.

У відомстві запевняють, що НС на енергооб'єкті не вплинув на передачу електрики абонентам. Також там заявили про відсутність постраждалих внаслідок пожежі.

Нагадаємо, у ніч на 23 листопада на електропідстанції у Литкаріно, що в Московській області, прогримів потужний вибух. Після цього в регіоні сталось локальне відключення електроенергії, яке зачепило з 10 населених пунктів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в компанії "ГарПок" заявили, що збільшення тарифів для населення найближчим часом не планується, вся інша інформація - це навмисні вкидання ворога. 

 

Головне