У росії на заводі з випуску МіГів сталась пожежа, - росЗМІ

У росії на заводі з випуску МіГів сталась пожежа, - росЗМІ

У російській столиці 13 лютого сталось займання на заводі літакобудівної корпорації "МіГ". Будівля розташовується на Ленінградському проспекті у Москві. 

Російські медіа пишуть, що вогонь спалахнув у приміщення цеху, який перебуває на реконструкції та який стоїть впритул до діючого корпусу заводу. 

Попередньо, займання виникло на двох поверхах - другому та третьому. Що послужило причиною нині не відомо. 

"Площа пожежі – 70 кв. м. Проводиться евакуація", пише Telegram-канал Baza.

Близько 13:30 відкритий вогонь у цеху нібито вдалось загасити, проте на фото з місця подій видно, як над будівлею підіймається густий дим. ЗМІ зазначають, що триває тління покрівлі. 

"Пожежники намагаються запобігти розповсюдженню вогню на сусідні будівлі: розбирають покрівлю та проливають перекриття, щоб вогонь не перейшов далі", - йдеться у повідомленні. 


 
Нагадаємо, у січні невідомий дрон атакував Тамбовський пороховий завод, розташований у російському Котовську. РосЗМІ запевняли, що "ворожий" безпілотник "впав" на територію заводу, нібито не спричинивши руйнувань, однак кадри з місця події говорили самі за себе. Вибухи на цьому підприємстві лунали і раніше. Так, у червні 2023 року там через "людський фактор" рвонув один з цехів. Тоді на заводі загинуло четверо працівників. Торік у листопаді на об'єкті сталась ще одна НС, спочатку було чутно вибух, потім площу у 300 квадратів охопив вогонь. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у лютому стало відомо, що у російському місті Енгельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 — майора Олега Стегачова. 
 

Головне